031 744 44 48 Måndag - Söndag 08:00 - 20:00
Barktail hund community app
Medlemsappen för dig och din hundklubb!

Barktail

Sveriges nya community för hundägare med hundklubbar i fokus. 

  • Få ett ansikte på dina klubbkompisar och deras hundar
  • Diskutera aktuella ämnen inom hundliv
  • Vad vet du om hundar? Testa dina kunskaper med ett quiz!

Hundvärldens egna
medlemsplattform

Barktail är ditt dedikerade digitala hundforum, en exklusiv plattform för hundägare med hundklubbarna i fokus. Oavsett om du har köpt din första hundvalp eller är en erfaren hundägare, erbjuder Barktail en trevlig community där du kan interagera med andra hundägare och med hundklubbar. Gör som tusentals andra hundägare och få igång ditt gratis-konto idag och sätt fart och interagera med alla oss som älskar hundar. Skapa konto nu 

Skapa konto och få...

Diskutera i hundforum

Nyheter och meddelande
samlat

Med segmenterade pushnotiser är du alltid uppdaterad vad som händer i hundvärlden och din klubb. I ditt notiscenter samlas meddelanden och du kontrollerar själv vilken information du vill få en notis om i appen, på datorn och/eller via epost. Skapa konto nu ↗ 

Hur tränar man sin hund i värmen?

Diskutera

Utforska våra diskussionsgrupper och engagera dig i livliga samtal om allt från positiv förstärkning och lydnadsträning till avancerade trick och tävlingar. Gå med i ett diskussionsforum och lär dig något nytt idag Skapa konto nu ↗

Vad vet du om jakthundar?

QUiZ!

Vår vision är att erbjuda utbildningsprogram för att stärka både nya och erfarna hundägare, med insiktsfulla kurser som täcker ämnen som Hundträning och lydnadskommandon, hundhälsa, nutrition, utställningar, jaktprov, beteende, hundskötsel och mycket mer. Just nu kan du testa dina kunskaper om jakthundar i ett lättsamt quiz! Utmana dig själv för att se hur mycket du vet om dessa fantastiska jaktpartners. Lycka till!  Skapa konto nu ↗ 

Hur tränar man sin hund i värmen?

Diskutera

Besöka vårt rika artikelarkiv för hundälskare och passionerade jägare. Här hittar du en skatt av välskrivna och fängslande artiklar av Allt om Jakt & Vapen som tar dig med både text och video som tar dig djupare in i jakthundarnas otroliga skicklighet, träningstips och inspirerande jaktäventyr. Skapa konto nu ↗

Kom igång med Barktail

Evelina berättar om några få enkla steg

Skapa konto

Börja med att hitta ditt medlemsnummer och gör dig redo att skapa ditt konto. På Barktail.com fyller du i dina uppgifter och ditt konto och profil blir skapad.

Klicka för att skapa konto

Sök upp din klubb

Begär tillgång genom att uppge din lokalklubb och ditt medlemsnummer som du hittar på din medlemstidning eller ditt medlemskort som kom i avin.

Ladda ner Appen

När du har skapat ditt konto laddar du ner appen på App Store  eller Google Play och loggar in med samma uppgifter. Lycka till!

Klubbar på väg in i Barktail

Vanliga frågor & svar

Hur skapar jag ett konto på Barktail?

Sök på barktail.com och gå till skapa konto. Fyll i nödvändiga uppgifter, läs igenom och godkänn våra villkor.

Jag har glömt av mitt lösenord, hur gör jag?

Vid inloggning klickar du på ”Glömt ditt lösenord?” och skriver in din mailadress som är registrerad hos Barktail. Ett mail skickas till dig med instruktioner om hur du återställer lösenordet.

Kostar det något att gå med i Barktail?

Tjänsten Barktail ingår i ditt medlemskap från din klubb, så inga extra kostnader tillkommer när du använder Barktail

Maximera ditt engagemang med hjälp av sociala funktioner

Samhörighet

Skapa en stark känsla av gemenskap genom att använda våra sociala funktioner. Dela utmaningar och glädje som hundägare med andra medlemmar.

Engagemang

Lär känna fler medlemmar genom att skapa kontakt, delta i debatter och följa aktuella ämnen. Ta del av diskussionerna i hundklubbens egna forum. Medlemsprofilerna hjälper till att upprätthålla en trevlig atmosfär.

Värde

Genom att ladda ner och logga in i appen har du alltid din klubb nära till hands. Du kommer att påminnas om det värde som klubben skapar för dig som medlem och för din hund.

Inspirerande digital upplevelse

Vi finns för dig som vill ta ett snabbt och rejält kliv in i en toppmodern digital plattform där ni tillsammans med andra medlemmar kan umgås, dela kunskap och inspirera varandra. Allt paketerat i en lättnavigerad webblösning och via en smidig app när man är ute på språng.

Barktail ger dig

Utbildning

Gå kurser för att boosta dina kunskaper inom hundägande och jakt. Ta ett snabbt quiz när det passar och se vad just du kan inom ämnet!

Smidig kommunikation

Barktails app möjliggör snabb och effektiv interaktion mellan användare. Genom en intuitiv och användarvänlig plattform kan användarna kommunicera på ett sömlöst sätt, oavsett var de befinner sig. Med funktioner som snabbmeddelanden, chattgrupper och möjligheten att dela filer och media kan användarna enkelt dela information, samarbeta och hålla kontakten. Den smidiga kommunikationen på appen främjar produktivitet, samarbete och snabba beslut, vilket gör det till ett oumbärligt verktyg för både dig personligen och som medlem i en klubb.

Innehåll

På Barktail erbjuder vi en riklig samling av innehåll i form av artiklar, kurser, information och mycket mer. Plattformen fungerar som en samlingsplats för kunskap och interaktion, där användarna kan utforska och engagera sig i olika ämnen. Med ett brett utbud av artiklar kan användarna läsa och dela intressanta och informativa texter. Dessutom finns det kurser tillgängliga som tillåter användarna att utbilda sig och förbättra sina färdigheter inom olika områden. Plattformen erbjuder också värdefull information och resurser för att hjälpa användarna att hålla sig uppdaterade och engagerade. Genom att erbjuda en mångfald av innehåll främjar den sociala digitala plattformen lärande, kunskapsdelning och en meningsfull interaktion mellan våra användare.

Ökad kunskap

Vi gör det lätt för er medlemmar att bli en bättre hundägare. Öka er kunskap genom effektiv kunskapsdelning och informationsspridning. Vi samlar all information, guider, artiklar, diskussioner och utbildningar i en och samma plattform.

Barktail-appen

Överblick av appens funktioner.

Alltid med i fickan

Få information var ni än befinner er med Barktail-appen för iOS (Iphone) och Android. Appen är byggd i React Native som är samma ramverk som används för Instagram, Airbnb och många andra populära appar som vi använder dagligen i våra liv. Appen är uppkopplad direkt mot molnet och databasen. Den både hämtar och skickar data. Dvs att det som finns i webbläsaren på datorn finns även i appen och tvärtom.

Tryck på Play-knappen för att se filmen.

Tryck på pil-ikonen för fullskärm 

Barktails vision

Magnus Jensen berättar

Kontakt

Slå oss en signal så tar vi en kaffe!

Besök

The House i Nya Hovås
Björklundabacken 10,
436 57 Hovås

Ring

Magnus Jensen

070-588 69 50

Daniel Friström

0735-539118

Kontakt

031 744 44 48

daniel@landing.barktail.com