031 744 44 48 Måndag - Söndag 08:00 - 20:00

Lagottoklubben

Med Barktail, Sveriges nya app för hundklubbar, kan vi umgås, dela kunskap och läsa Lagottonytt digitalt!
 
Varma hälsningar Styrelsen
Vid frågor kring medlemsuppgifter och detta intiativ kontakta Ordförande Anne Netterlid 

Du har fått informationen eftersom du är registrerad som medlem i Svenska Lagotto Romagnoloklubben. Om du inte vill ta emot nyheter och uppdateringar från din hundklubb kontaktar du styrelsen eller ringer 031 744 44 48.

Läs Lagottonytt enkelt och smidigt i vår nya medlemsapp

Som medlem i klubben får du tillgång till Lagottonytt i ett användarvänligt och lättläst format. Dessutom erbjuds du en social och inspirerande digital upplevelse där du kan interagera med andra lagotto-entusiaster inom klubben, helt kostnadsfritt.

Miljövänligt Alternativ

Genom att minska användningen av papper tar vi som klubb ett viktigt steg mot att minska vårt ekologiska fotavtryck och främja hållbarhet. Därmed bidrar vi aktivt till miljöskydd.

Kostnadseffektivitet

Dessutom leder övergången till digitalt format till att pengarna, som tidigare användes för tryck och distribution av ett fysiskt magasin, nu kan omfördelas till andra värdefulla aktiviteter och projekt inom klubben. Detta ger en ekonomisk fördel.

Bokmärkning och Arkivering

För läsarna innebär detta en stor fördel. Man kan enkelt bokmärka sina favoritartiklar och spara dem för framtida läsning. Följaktligen blir det lättare att bygga upp ett personligt bibliotek av innehåll som är lätt att återvända till när man behöver.

Långsiktig Arkivering av Kunskap

På samma sätt ger digitaliseringen en utmärkt möjlighet att arkivera och bevara klubbens kollektiva kunskap. Detta skapar en värdefull resurs som är lättillgänglig för både nuvarande och framtida medlemmar, och säkerställer att värdefull information inte går förlorad över tid.

Tillgänglighet och Sökbarhet

Med en digital version blir det betydligt enklare att söka efter specifika ämnen, råd eller artiklar. Det gör det snabbt och enkelt för användare att hitta precis det de letar efter.

Interaktivitet och Engagemang

Slutligen erbjuder digitala magasin möjligheter för interaktivitet. De kan inkludera inbäddade videor, länkar till relaterade resurser och möjligheter för läsarna att ge feedback eller ställa frågor direkt kopplat till artiklarna. Detta leder till en bredare och mer levande kunskapsspridning.

Barktail - Mer än ”bara” Lagottonytt digitalt!

  • Aktuell information löpande från klubben
  • Diskutera allt inom hundliv med oss andra lagottoägare
  • Få ett ansikte och lär känna dina klubbkompisar
  • Dela bilder, ställ frågor och inspirera varandra till ett bättre hundliv 
Ständigt uppkopplat med Barktail
Din hundklubb i fickan

Barktail-appen

Med vår mobilapp är din hundklubb alltid nära. Håll dig ansluten och engagerad, var du än är.

Vi är glada över att kunna erbjuda Lagottoklubbens medlemmar denna fantastiska möjlighet. Ni får inte bara tillgång till digitala utgåvor av Lagottonytt, ni får även en social app där ni kan dela erfarenheter och kunskaper med andra ägare av Lagotto Romagnolo. Genom att ta steget mot digitalisering, bidrar vi inte bara till miljön och får pengar över till andra viktiga projekt, utan vi skapar även en mer framtidsanpassad, tillgänglig och interaktiv upplevelse för våra medlemmar och en starkare klubb.

Anne Netterlid, ordförande för Lagottoklubben